Post by nisloaperrunu on Feb 16, 2022 22:16:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Village ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Village IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezené zlato ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Village 2022 version ▞▞▞
Skvělá hra, ale něco se stalo, hra se změnila z portrétu na 3D nudnou věc, nevím, jestli je to normální nebo tak něco, každopádně se mi líbí těžební bois:>
Tu hru miluji, ale stále se zastavuje, opravte to prosím.
Miluju Dragon Village, ale ta hra mě pořád bezdůvodně vyhazuje. Přál bych si, aby osoba, která vytvořila tuto hru, mohla přijít na to proč a problém vyřešit, bylo by to skvělé, kdyby se to stalo
Koupil jsem si startovací balíček za 4,99 $, dostal jsem 100 babek a 10 000 jídla a NEOBJÍMAL 100 000 coinů. Opravte to a já vám dám lepší recenzi.
Vím, že tato hra je více cool, protože mám rád hru brp bruh vím, takže miluji tuto bame is dragon a mám rád draky
L L
Byla by to dobrá malá hra, kdyby přesně vysvětlovala, co je potřeba udělat. Žádná legrace, pokud se musíte prohrabovat sami sebou
Tato hra se mi velmi líbí. Je zde mnoho draků. Bitva, odměny, události atd.
Bylo to v pořádku.
Moji všichni epičtí draci 🐉🐉🐉 šli do malého dračího mláděte poté, co jsem dosáhl všech 50 maximálních úrovní, ale v dračí válce je to v pořádku, miluji tuto hru a mám rád dračí skok, takže jsem zařazen do 4, protože se draci stávají dítětem. dragon, takže to je důvod, proč jsem dal 4 hvězdičky nebo je to skvělá hra
Tuto hru velmi nenávidím, je to stejná kopie magické dračí vesnice
Nikdi to nestahujte
je to dobrá hra
Vážně uvažuji o ukončení této hry. Dostávám neuvěřitelné draky, které se mi nedaří vylíhnout, protože nevydělávám dost peněz na nákup stanovišť. Kluci pořád dávají ty samé mizerné draky zdarma, nemůžou postoupit, protože hvězdy je těžké získat. 😔Miluju hru, ale už mě to unavuje. Usnadněte si získávání hvězd, snáze se množí vzácné draky n obyvatel levnější a já zůstanu
Prosím, líbí se mi stará dračí vesnice
Je to lepší než dračí vesnice od T???
Fantastická hra
HLOUPÝ
Dragon Village Εύκολα zkps
nejlepší čekal jsem více grafiky
Tolik zábavy s dračím plemenem hach New dragon's se mi líbilo, kdyby přidali nové dračí
Hra
M
Po dlouhé době hraní se bude zpožďovat. Pak, i když jej připojíte ke svému google, nemůžete jej získat zpět.. Musí se odinstalovat, začít znovu od začátku a pak znovu zaostávat.. stane se to mnohokrát..
Miluj ☺☺, ale ať se nenačítá dlouho💚💛💛💚
Ne
Nejhorší služba a nebudu schopen udělat město nejlepším
Stále mě vytahují ze hry, ale v každém případě je to dobré
Opravdu se to líbilo
Dragon Village عمومی eqhl
Co se stalo s možností změnit jména vašeho draka? Co říkáte na vlastně DOBROU navigaci? Proč musíme platit drahokamy, aby se naši draci vyvinuli? Dříve to tak nebylo a před všemi těmi aktualizacemi to bylo lepší. Jistě, existují nové způsoby, jak získat drahokamy a podobně, ale nepotřebovali jsme je, abychom se jen vyvíjeli! Bylo mnohem vzrušující sledovat, jak se to stalo, než muset sedět a čekat a říkat "dobře, takže potřebuji takové množství drahokamů, abych vyvinul svého draka."
Myslím, že tato hra kopíruje jinou hru s dračí vesnicí od Tap pocket.Tolik reklam!!!!!! Tak drahé věci!!!!!!!! Bitva vypadá jako tap pocket dračí vesnice!!!
Internetové hry by neměly být pouze offline hry, proto jsem tuto hru ohodnotil, rád hraji pouze offline
Keeps crashed by dal více hvězdiček
Vřele doporučuji si tuto hru stáhnout, je to zábava
Když se snažím získat spáleninu, Štíra a ledového draka, když dokončím to, co mučím, nedá mi draka, můj přítel si ho také stáhne a má stejný problém, PROSÍM OPRAVTE, také se to neaktualizuje, jako moji přátelé.
Dragon Village Alkalmi ivwv
Myslíte si, že je to hezké, ale je to vires hra, kterou skenujeme a také vidíme, plz to nevkládejte, plz
Je mi líto, že nová aktualizace rozbila hru wonte loed
To není špatné. To je roztomilé. Velmi pomalý a bezdůvodně se zavírá. Hodnotil bych mnohem výše, že to opraví. Stejně jako hudba.
Chci přejmenovat své draky. Ale jakýkoli přejmenovaný drak skončí úplně bez jména.
Dragon Village Ajanviete fqp
Líbí se mi to, ale nelíbí se mi to víc... Pokaždé, když hraji asi 4 až 5 minut, vynuceně se zavře.... Hodnotil bych 5 hvězdičkami, kdybych to mohl hrát bez pádu...
Prostory jsou příliš malé
je to hra pro vás, jak získat více draků, aby je nakrmili a získat přátele s draky
My Home Design - Modern City Hjernetrim zssz
To je super