Post by nisloaperrunu on Feb 16, 2022 22:19:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War 2: Strzelanki FPS ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War 2: Strzelanki FPS IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ poziom odblokowania ▞▞▞
▞▞▞ World War 2: Strzelanki FPS 2022 version ▞▞▞
Supermarket Mania Reise Strategie fdea
Gra pod kasę
To prowadzi nas do tego, kiedy wojna się toczy, ale zaczyna się za późno, a czasami zatrzymuje się na ładowaniu, tak jak dzisiaj 41: i przynieś sklep, w którym możemy dostosować gracza, który wygląda bardzo fajnie
Rozgrywka jest świetna i przyjemna, więc nie ma nic złego w ogólnej grze. Moim jedynym problemem jest to, że gra często mnie rozłącza i mówi, że jakość mojego Wi-Fi nie jest dobra, ale będzie działać doskonale. Proszę, napraw to, to ogromny ból.
Zajebista gra
Bardzo fajna gra na razie tyle😁 tylko trochę długo się ładuje ale to nic
Dobra gryka
Po 1 dniu zawsze blokuje połączenie z Internetem. . a moja prędkość Wi-Fi jest bardzo dobra?
Bez komentarza
Proszę nie usuwać mojej opinii.
Spoko
Najlepiej online, kiedy pozwala mi grać. Ciągle się zacina na znalezionej scenie walki i nie wpuszcza mnie do gry
To jest moja nowa ulubiona gra fps, ale czasami po i podczas meczu trochę opóźnia się i kilka błędów gramatycznych to moje jedyne narzekania. Czekam na wszelkie przyszłe aktualizacje. Możesz również dodać MAS-38, aby pierwszy odblokowany snajper nie był jedynym francuskim pistoletem. Dzień dobry i dziękuję za poświęcony czas
Całkiem niezła gra... Ciekawe, kiedy Edkon tą grę spieprzy
Daje 2 gwiazdki, dlatego , że gra jest w miarę ,ale. Moglibyście rozpoczynają się mapy do razu dwa zaleca, żeby dodać nowe gry z prostymi komendami typu ,,bo jest gwiazdka ,, wszyscy na A, wszyscy na B , potwierdzam, nie potwierdzam ). Tak samo się się , że można zmienić stawkę za bitwe . Jest zdecydowana założyć małą partię w do tego co teraz za pieniądze. Sens wwtedy ucieka..
World War 2: Shooting Games ایکشن aeet
ta gra jest jedną z najlepszych gier, w jakie grałem do tej pory na moim Androidzie… ale jedynym problemem jest to, że kończy im się broń… właśnie wtedy, gdy to robisz i masz tylko nóż w dłoniach, co jest tak frustrujące… .zamów tę fajną, fajną, szaloną grę, lubię ją, dzięki
Gra to kolejne przeciętne zdzierstwo, system poziomowania jest zły. Najpierw zdobywasz wyższy poziom, aby odblokować broń, a następnie płacisz za nią astronomiczną kwotę, a następnie musisz zapłacić, aby ulepszyć ją na 2 różne sposoby.
3 mapy na krzyż , do tego p2w
Ciągle jak wchodzę do mnie wywala z gry
Gra jest fajna, ale ma problemy z siecią 🙄🙄 zobacz, co możesz zrobić 👍👍
koks gierka
Więc po graniu i zdobyciu najlepszej broni. Denerwuje mnie, że z karabinu snajperskiego wciąż mogę zostać zastrzelony z karabinu maszynowego z tak dużej odległości. Jaki jest sens w różnych broniach, jeśli nic nie znaczą
Dość ograniczone i powtarzalne. Ceny zakupu w aplikacji są szalone.
Świetna gra, dopóki nie kupiłem Katany. Teraz gra w ogóle się nie ładuje
Barcin fajna gra naprawdę dobra grafika tylko jest jeden minus pranie za pieniance są mega drogie a nie rurnią daje za Barcin od strony i może być więcej ale 5 gwiazdek . nr
Nie rozwiązało problemu broni
Całkiem przyjemna fajna grywalnosc no i ten aimot robi robotę pozdro
World War 2: Shooting Games Darbības spēles stie
Więc gra jest dobra i wszystko, ale poważnie, proszę zabroń broni z atutem tarczy w bombie i rozprosz się, jak widać na poważnie, jeśli nie podłożymy bomby w ciągu 1 minuty, automatycznie przegrywamy i ten atut jest pewną wygraną, biorąc pod uwagę, że atut nie może być kontratakowanym normalnymi środkami i możemy go tylko zabić Mołotowem/granatami lub uderzyć go/ją w tył tarczy, ale może po prostu się uleczyć, więc przeczytaj to i rozważ ponownie zbanowanie profitu w trybie gry
Okropna grafika, poruszasz się tak wolno. Wszystkie pistolety są głupie. W sumie straszna gra.
Zmieniłbym ilość bleprintu potrzebną do odblokowania broni. Ogólnie mi się podoba.
Ta gra ma potencjał, ale ta gra ma wiele botów, nawet nie wiem, czy spotkałem już gracza, automatyczne celowanie i automatyczne strzelanie są śmieszne, jest jak hackowanie, ale jeśli zmienisz tę grę, ulepsz ją, to będzie najlepszą strzelanką z II wojny światowej, do cholery! Myślę, że będzie lepiej niż wwh i proszę RZUCAJ ODRZUCENIE!!! Mam nadzieję, że to przeczytasz
Ta gra jest niesamowita, ponieważ pistolety są tak fajne i możesz grać z przyjaciółmi i członkami rodziny oraz zmieniać brata lub siostrę, członków rodziny lub przyjaciół, a także możesz dostosować własną broń
World War 2: Shooting Games Aksyon euyv
Fajny FPS, dopóki nie awansujesz i nie zobaczysz sklepu, a na końcu zobaczysz, że nie ma równowagi. Broń, która kosztuje realne pieniądze, jest nie do powstrzymania i kosztuje około 100 dolców. Pay to win nigdy nie było tak oczywiste.