Post by nisloaperrunu on Feb 16, 2022 22:28:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalinius kristalus ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
5/5 labai smagus žaidimas, kurį rekomenduočiau draugams.
Viskas gerai
Space Shooter: Galaxy Attack ஆர்கேட் iflc
Neblogai erzina, kad jūsų galia neperkeliama
Negaliu prisijungti, rašo BANNED..
smagu, tu nelaikai atnaujinto ginklo iš karto į ratą.
Puikus gamr
Gerai nemokamai
Ieškau konkurento sky force žaidimui ir manau ką tik radau 👍 Jau 5 žvaigždutės
niekada nepirkite šio žaidimo. tai ne kas kita, kaip skelbimai. Jei perkate žaidimą, neturėtų būti jokių skelbimų, o ne trisdešimties sekundžių skelbimai, kad gautumėte ką nors
Space Shooter: Galaxy Attack Arked kax
Kaip 12 klasės mokinys vėl žaidžia krepšinį prie 1 klasės mokinio
Žaidimo visuma nebloga, išskyrus eilę pvp, aukštesnės eilės tyčiojasi iš naujai įdarbintų žaidėjų, pvp visai nesąžiningas. 😊
Logická hra Strategické wenc
Tai labai brangus žaidimas, todėl tai labai blogas žaidimas.
laiko žudikui
Priklausomybę sukeliantis žaidimas Grafika gali būti geresnė... Prašome padirbėti
Kitas skelbimais pagrįstas lėto progreso žaidimas. Pastebėjau, kad daugiau laiko praleidau žaisdamas skelbimus, kad gaučiau geresnį laivą (90 skelbimų... iš tikrųjų, dėl šiek tiek geresnio laivo, kuris vis tiek negali pasiekti 4 lygio). Dabar tik pašalinsiu žaidimą, jie iš manęs gavo pajamų iš reklamos ir man nebeįdomu.
meilės šaudyklės žaidimai
Ką tik šiandien atnaujinau po 3 metų nemokamos versijos. Puikus žaidimas, vienintelis žaidimas mano telefone. 8/26/19. Laukia dar daug metų. Ačiū One Soft. 😊😍😘 11/17/21 Vis dar žaidžiu kiekvieną dieną, vis dar smagu, dar daug nuotykių laukia, gali būti čia kurį laiką...🥰🦸♀️🦸♂️
praradau savo kasdienį 12 brangakmenių atlygį, kurį sumokėjau už blogiausią programėlę, kai tik perėjau į ją, tada grįžau prie originalo ir jos taip pat nebėra
Tai pakankamai smagu, kol pasieksite neįmanomą lygį. Tuo metu jums reikės gilių kišenių, kad galėtumėte tęsti, o žaidimas tiesiog nėra vertas.
Space Shooter: Galaxy Attack Arkadne igre lapp
Man patinka šis žaidimas ir džiaugiuosi, kad jis nemokamas. Ir skelbimų yra ribotas.
Tai tiesiog gerai.
Niekada neįdiekite ir neprašykite pinigų pirkimui
Negaliu atnaujinti žaidimo Playstore, o dabar net nebegaliu žaisti žaidimo!! LIMITAS!!😡
Per daug sunku, priklauso nuo mikrotransakcijų. Labai šlykštus judesys.
Man tikrai reikia brangakmenių, kad juos būtų lengviau gauti!
Linkiu, kad nebūtų skelbimų
Priklausomybę sukeliantis kosminis šaudymas - PvP - Vieno žaidėjo kampanija - Daug bosų - Daugybė laivų - Daug šoninių ginklų - Ne P2W 5/5
Man patinka šis žaidimas! Jau seniai nežaidžiau tokio gero arkadinio žaidimo. Tai puiku!
Viskas gerai. Tipiškas pinigų griebimo žaidimas. Padoraus laivo atnaujinimas neturėtų užtrukti šimto dolerių.
Šis žaidimas yra nuostabus, bet jūs turite jį suderinti su žaidimų kilimėliu, tai būtų daug geriau su valdikliu
6 žaidimo mėnesių apžvalga sako, kad tai žaidimas tik tiems, kurie turi pinigų, pinigų, pinigų. Ne tik pinigai, bet ir pinigai pinigai pinigai. Jei turite tiek daug, tai tikrai geras žaidimas.
Žaidimo eiga buvo nebloga, ir jei tai būtų tikras aukščiausios klasės atlyginimas vieną kartą, aš mokėčiau. Bet kaip yra, tai yra mikrosandorių pragaras, kuriame aš atsisakau dalyvauti.
tikrai smagu!! reikia galingesnio laivo aukštesnėse lentose!
gražūs erdvėlaivių šaudyklės žaidimai
Visada svajojau ir noriu įdiegti arba atsisiųsti Space Shooter: Alien vs Galaxy Attack
Didelės mikrooperacijos. NEMOKĖKITE 99 CENTŲ, TAI VAGSĖ!!! Programoje praleistas laikas 43 minutės. Laikas, praleistas žiūrint skelbimus 39.
Šio žaidimo kūrėjai atrodo tokie godūs. Norint atnaujinti laivą reikia per daug herojaus ženklelio, tačiau herojaus ženklelis yra per brangus ir kartais jie suteikia herojaus ženklelį nemokamai, bet labai mažai.