Post by nisloaperrunu on Feb 16, 2022 22:53:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν τα διακριτικά ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive مسابقه nep
πολυ ωραιο παιχνιδι κ ο χρονος ειν ενταξει αν ειν αναβαθμισμενες οι κατσαρολες κ οι φουρνοι τ προβλημα ομως ειν τ χρηματα ειν λιγα μ αποτελεσμα ν μην μπρς ν τ αναβαθμιση.ή πρεπει ν δινεις πιο πολυ χρηματα ή να χαμιλωσεις τς τιμες αναβαθμισες. οι πελατες θλν γρηγορα τ φαγητα κ οσο γρηγορος κ αν εισ αν κανει 1λ ν ετοιμαστει η μ παραγγελια δν γινετε.θελουν αναβαθμει τ αντικειμενα.ομως αν εσυ βγαζεις 50€ την πιστα γτατε 30.000 ν αναβαθμιστη η κατσαρολα? αυτο ειν αδικια μεγαλη
Λατρεύω το παιχνίδι γιατί είναι προκλητικό. Αλλά μπορεί να είναι καλύτερα αν απλώς διορθώσουν το βίντεο. Βλέπεις το βίντεο αλλά δεν σου δίνει το βραβείο.
Το παιχνίδι χειροτερεύει Είμαι κλειδωμένος στο επίπεδο 473 και προσπαθώ να το ανοίξω φόρτωση και φόρτωση χωρίς άνοιγμα
Poli kolima me auto to paixnidi ekpedeveis kai to mialo kai ta xeria sou xaxaxa mpravo
Είχα κάνει μια σύνδεση με το προφίλ μου στο facebook και είχα φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο. Έσβησα όμως τον λογαριασμό μου στο facebook και το παιχνίδι ξεκίνησε από την αρχή. Τι μπορώ να κάνω για να ανακτήσω το παλιό μου παιχνίδι αφού δεν έχω το προφίλ; Παρακαλώ απαντήστε μου
Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι μαγειρικής μέχρι που άρχισε να έχει όλα τα σφάλματα και έγινε αργό. Διορθώστε αυτό το πρόβλημα και ευχαρίστως θα πραγματοποιήσω λήψη και αναπαραγωγή ξανά. Σας ευχαριστώ.
Επένδυσα πολύ χρόνο στο παιχνίδι. Και τώρα έχω κολλήσει. Κυρίως μετά το chef academy 6, τα επίπεδα γίνονται τόσο δύσκολα στο παιχνίδι που δεν είναι πια διασκεδαστικό. Οι τιμές των πιάτων γίνονται πολύ χαμηλές και μέσα σε 2-3 λεπτά ή με 10-15 πελάτες πρέπει να κερδίσετε τουλάχιστον 3000 πόντους. Ακόμη και με κορυφαία όργανα, οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν και έχω κολλήσει στο να παίζω κάθε επίπεδο πολλές φορές, κάτι που δεν είναι πλέον διασκεδαστικό. Τουλάχιστον αυξήστε τις τιμές των πιάτων και μειώστε την απαίτηση συμβολαίων.
Αν και το παιχνίδι είναι τέλειο, κόλλησε και δεν ξεκολλάει με τίποτα και αναγκαστώ να το καταργήσω.. Κάντε κάτι, κρίμα είναι!!
Εξαιρετικό
Θα αξιολογήσω αυτό το παιχνίδι 4 αστέρων γιατί αυτό το παιχνίδι είναι σαν το αγαπημένο παιχνίδι της παιδικής μου ηλικίας, αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν και έχω κολλήσει στο albuqueso και χρειάζομαι 110 μάρκες, αλλά έχω μόνο 61 ή αυτά. Μπορώ να ξέρω πώς να κερδίσω περισσότερα μάρκες;
Δεν ξέρω πώς να παίρνω γραμματόσημα. Πρέπει απλώς να τα πατήσω ενώ παίζω και σερβίρω πιάτα; Ή τι?
το καλυτερο παιχνιδι του κοσμου οταν φορτονει για να μπει το παιχνιδι εχει ενα προολυμα και δεν παιζει εξακολουθω να λεω οτι ειναι τελειο αμα δεν παιζει στο κυνιτο παιχτε το στο facebook στον υπολογο.
Κολλαει και το παιξντι τα σπαει φτιαξε το
Είχα αυτό το παιχνίδι στο παλιό μου τηλέφωνο και μου άρεσε. Αγόρασα όλες τις αναβαθμίσεις για να μπορώ να κινηθώ γρήγορα. Ήμουν συνδεδεμένος με το email μου, το πρόβλημα είναι τώρα συνδέομαι. Δεν έχω καμία από τις αναβαθμίσεις μου και πρέπει να ξεκινήσω ξανά από την αρχή. γιατί είναι αυτό και υπάρχει τρόπος να το διορθώσω;
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulyasiya ado
Παρακαλώ βοηθήστε και ελέγξτε την παραγγελία μου (πακέτο εκκίνησης, ανακατεύοντας κουζίνα). Το πρόβλημά μου είναι ότι αγοράζω αλλά δεν έλαβα το αντικείμενο που αγόρασα. Αυτό το ζήτημα προκαλεί απογοήτευση, τα χρήματά μου αφαιρέθηκαν, αλλά ακόμα δεν έχω πάρει το αντικείμενο μέχρι τώρα. Γνωρίζω, στέλνω ήδη email ΑΛΛΑ όχι απάντηση. Παρακαλώ βοηθήστε για αυτό το ζήτημα. Θα περιμένω την απάντησή σας. Σας ευχαριστώ
Ουτε ενα αστερακι κολλαει υπερβολικα και δε σουντε με το λογαρισμα στο fb
πολύ συγκριτικό παιχνίδι
Τέλειο!!!!!!
Αποσυνδέεται εύκολα ακόμα και για ένα δευτερόλεπτο απώλειας σύνδεσης, ακόμα και τα πιο βαριά παιχνίδια δεν αποσυνδέονται τόσο γρήγορα. Είναι αργό και με λάθη, παίζει διαφημίσεις χωρίς να ζητά άδεια.
Μετά την τελευταία ενημέρωση δεν ανοίγει καν!!!
Έπαιξε αυτό το παιχνίδι για χρόνια. Το αγαπώ. Αλλά για κάποιο λόγο, όταν το κατέβασα μετά από πολύ καιρό, το τηγάνι, το ψιλοκόψιμο ή τα αντικείμενα στο ράφι δεν είναι ευθυγραμμισμένα στα σημεία που θα έπρεπε να είναι. Για παράδειγμα, το τηγάνι είναι στον πάγκο, όχι η σόμπα.. συμβουλέψτε το γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι
Πολυ ωραιο
Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή μετά την ενημέρωση. Η σελίδα ανακατευθύνεται στο παράθυρο διαλόγου ενημέρωσης ή υποστήριξης.
Τελείωσα σχεδόν με αυτό το παιχνίδι, δεν θα φορτωνόταν σωστά, γι' αυτό το απεγκατέστησα και όταν το φόρτωσα με σύνδεση στο facebook όλα μου τα μετρητά και οι προμήθειες εξαφανίστηκαν, αυτό έγινε ένα αστείο. Σας ευχαριστώ που επιλύσατε το πρόβλημά μου
Κολλάει πολύ το παιχνίδι κ η πίστα που είμαι τώρα δε ξεκολλάει ...
Τι έγινε πάλι;;; Δεν ανοίγει καθόλου η εφαρμογή
Κολλάει πολύ διορθώστε το
Kitchen Scramble: Cooking Game Παιχνίδια προσομοίωσης apeg
Κολλαει πολυ..
Poli telio pexnldi
Ορισμένα επίπεδα είναι αδύνατο να ξεπεραστούν επειδή η υπομονή των πελατών πέφτει αμέσως. Μπορείς να μείνεις στο ίδιο επίπεδο για μέρες, εβδομάδες, μήνες! Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι για πολλά χρόνια και ήταν το αγαπημένο μου, αλλά τώρα είναι απλά αδύνατο εκτός και αν πληρώσεις μετρητά και ακόμα κι αν το κάνεις, δεν παίρνεις ποτέ αυτό που πληρώνεις. Περιμένω ένα πακέτο εκκίνησης από τον Μάρτιο. Απεγκατάσταση.
Αυτό είναι πολύ ωραίο παιχνίδι
Δεν έχω Ελληνικά και δεν ξέρω τι να κάνω. 1 αστέρι και πολύ είναι
πολυ καλο!
Απλά υπέροχη!!!!!!!
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulacije yls
Kitchen Scramble: Cooking Game Симулационни gll