(Android/iOS) Crazy Diner: Cooking Game sukčiavimo kodo trikdžių klavišai
Feb 16, 2022 22:59:26 GMT -5
Post by nisloaperrunu on Feb 16, 2022 22:59:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sukčiavimo kodo trikdžių klavišai ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Crazy Diner: Cooking Game Стратегически csh
Labai geras žaidimas👍👍👍
Puikus žaidimas, bet tam tikruose žaidimo taškuose jis bando priversti jus naudoti visus savo deimantus ir žaidimo priemones.
Tai smagus žaidimas. Iš pradžių. Tada pasieksite tašką, kai laimėti tiesiog neįmanoma, net jei žaidžiate nepriekaištingai, neįsigiję vieno iš jų rinkinių tikrais pinigais.
Apmaudu... Man labai patiko šis žaidimas, nes jis mane išvarė su visais priverstiniais skelbimais. Aš neprieštarauju žiūrėti reklamą čia ir ten, ir manau, kad puiku, kad galite žiūrėti žaidimo premijų ir kitų dalykų reklamą. Bet kai yra priverstiniai skelbimai po kiekvieno turo ar kas antro turo ir net ne 5 sekundžių skelbimai, VISI priverstiniai skelbimai. Tai juokinga ir aš nubrėžiu ribą. Jei norėčiau žiūrėti tiek daug skelbimų, žiūrėčiau televizorių. 2 žvaigždutės, nes gali būti smagu žaisti.
Man patinka žaidimas, bet jis apmokestino mane už pirkinį, kurio niekada negavau
Nemokamu žaidimu to tiksliai nepavadinčiau!! Jei norite išlaikyti lygius, turite nusipirkti deimantų, kad patobulintumėte savo įrankius, kitu atveju pamirškite apie lygių išlaikymą. Man patinka žaisti lygius, bet man nuo to nusibodo. Redaguoti: ką tik jį pašalinau, nors padariau didelę pažangą. Didžiulis laiko švaistymas
Linksma ir sudėtinga! Suteikčiau jam 5 žvaigždutes, bet jūs gaunate tik vieną raktą kiekviename lygyje ir kiekvieną lygį turite žaisti 3 kartus.
Kaip
Atnaujinimai daro žaidimą blogesnį, o ne geresnį. Tada jie siūlo / prašo, kad juos įvertintumėte ir tik 5 žvaigždutėmis. 1–4 žvaigždutės automatiškai siunčiamos el. paštu, kad būtų paaiškinta problema be sprendimo.... ne. Neklauskite ir nemėginkite diktuoti reikiamo atsakymo.
Skelbimų žiūrėjimas iš naujo nustato visą žaidimą! Dėl to aš praradau postūmį. Tikiuosi, kad tai bus ištaisyta, nes man patinka šis žaidimas.
Man patinka šis žaidimas, aš įveikiau kiekvieną lygį ir laukiu atnaujinimo, kad galėčiau toliau kurti. Ar kas nors žino, kada jie bus atnaujinti???
Tik įdomu, kaip pakeisti veikėjo aprangą? Bandžiau spustelėti kiekvieną mygtuką, bet neradau. Ar funkcija buvo pašalinta?
Smagu žaisti. Bet per daug skelbimų.
Man patinka šis žaidimas ir jau kurį laiką žaidžiu. Dabar, kai esu aukštesniuose etapuose, dauguma lygių yra neįveikiami. Tai nebėra malonu.
Puikus žaidimas, tačiau nėra jokių šansų įveikti antrąjį (vištienos) etapą be didelių žaidimų pirkimo ir stiprintuvų. Aš galiu mokėti už žaidimo stiprintuvus, bet jums reikia, kad suteikčiau man daugiau erdvės žaisti, žmonės, prieš pradėdamas lėkti už jus.
Man patinka žaidimas, bet yra labai daug skelbimų ir jis labai užstringa.
Šis žaidimas yra labai gražus ir geras. Bet aš nežinau, kodėl aš negaunu raktų laimėdamas lygius. Ir po kiekvieno lygio yra papildymai. Patikrinkite ir pabandykite išspręsti problemą.
Dėkoju už kūrėjų atsakymą į mano apžvalgą. Negyvos kilpos problemos kartais išnyksta. Kita problema: vėliau, beveik kas 10 sekundžių, buvo parodyta, kad reikia daugiau klientų arba reikia daugiau laiko. Kartais paleidžiama reklama, man tai tinka. Tačiau kartais reikia sumokėti deimantus, o tai reiškia mokėti tikrus pinigus arba tiesiog baigti žaidimą.
Vakar atsisiunčiau šį žaidimą ir žaidžiau kelis lygius, o tada išėjau iš žaidimo, kad šį rytą pabusčiau ir supratau, kad mano pažanga neturi būti padaryta, ir aš turėjau pradėti žaidimą nuo pradžių. Maniau, kad padariau klaidą ar kažką panašaus, todėl toliau žaidžiau ir atrakinau „Theatre“, o dabar grįžau į žaidimą ir atsidūriau pirmame „The Toast“ restorano lygyje!! KAS VYKSTA, VAINAI!!!
Ar buvo gerai iki atnaujinimo? Dabar man vis sako, kad grojimo viduryje žaisčiau už klavišus
끝없는 우화 3: 암흑의 황무지 어드벤처 wemm
Mano vienintelis skundas yra dėl atnaujinimo 1/26. Man patiko turėti laikmatį ir mėgautis lenktynėmis prieš laikrodį, nesvarbu, ar įveikiau lygį, ar ne. Nekenčiu, kad lygis tiesiog staiga baigiasi ir negaliu pasirinkti baigti paskutines 10 sekundžių. Pasirinkimas leisti laikmačiui baigti arba ne, būtų puikus nustatymų papildymas. Tai pasakius, tai tiesiog geriausias žaidimas! Man patinka, kaip jie pridėjo kasdienių iššūkių ir kelių būdų gauti deimantus. Man niekada nenuobodu... 😍❤️
Aš pasiekiau 999 lygį ir jis sustojo.. Negaliu tęsti į kitą lygį..Nežinau kada pasirodys kitas lygis.. Sakė, kad bus gruodžio mėnesį.. Bet ei.. Jau gruodis. ..
Nice ir man patinka žaidimas, bet atnaujinimas užima per daug laiko
Apmaudu, kad išleidžiate brangakmenius automatiniam tiekimui ir greitam gaminimui, o tada atitinkate kvotą, bet negaunate rakto. Aš ruošiuosi įdiegti šį kreivą žaidimą.
Per daug skelbimų, bet smagu žaisti.
Pradžioje buvo smagu, bet kaip ir visi kiti tapo godūs. Kaip laimėti begalybės stiprintuvą 2 dienoms, o tada laimėti, pralaimi žaidimą, jie jį atima. Tai klaidina ir vagia iš žaidėjų.
Noriu skirti 5 žvaigždutes; ut tikrai smagu žaisti, jei tvarkote nuolatinius priverstinius skelbimus. Mane nuliūdino tai, kad žaidimo deimantai gali būti visiškai iššvaistyti atsitiktinai, kai gali kilti klausimas "ar tikrai norite tai išleisti?" variantas. Tikrai apmaudu
Man patinka žaidimas, nes jį lengva žaisti, taip pat mėgstu atstatyti seną pastatą. Bet kai atnaujinu žaidimą, skauda galvą, nes yra visiška netvarka, negaliu žaisti savo žaidimo, viskas pasidarė juoda! Apgailestauju, kad atnaujinau.
Man patinka žaidimas, bet reklamos tiesiog per daug
Crazy Diner: Cooking Game உத்தி pbno
Gražus žaidimas
Šis maisto gaminimo žaidimas apskritai yra gana įdomus. Lygiai yra įdomūs ir užmuša laiką, jei jums nuobodu, ir tai malonu. Kai kurie lygiai ir užduotys verčia maistą ir kitus įrankius patobulinti monetomis ir deimantais, tačiau monetas lengva gauti iš einančių lygių ir galite užsidirbti deimantų žiūrėdami skelbimus, kitaip nei kiti maisto gaminimo žaidimai, dėl kurių tiesiog neįmanoma praeiti. Žaidimas taip pat yra neprisijungęs, todėl jei keliaujate arba neturite interneto, vis tiek galite žaisti. Apskritai skiriu 4 žvaigždutes.
Crazy Diner: Cooking Game Stratēģiskās spēles rav
Esu čia naujokas ir pradedu mėgautis šiuo žaidimu, bet labai pavargau nuo daugelio skelbimų. Dėl to mano žaidimų klaida. Man taip nusibodo gaivinti vėl ir vėl. 😔