Post by eldaytolomel on Feb 18, 2022 12:45:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovat zlato ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Jo.... verze pro konzole jsou mnohem lepší než tato verze, bude to 2 hvězdičky, protože z konzolových verzí nezískáváme přesné informace a je to podvedeno tuny lidí, kteří si po této aktualizaci koupili věci z této hry uvědomil si a většinu z nich naštval, to tedy nejsem.
Je to velmi dobrá hra a moc si toho vážím! Můj bratr to dokonce hraje, jen to odinstaloval
Goat Simulator Simulátory xdq
TATO HRA BYLA BOMBA..... Dokud ji neaktualizovali, kde buck do školy a koza Theft Auto se muselo hrát po zhlédnutí reklamy a lze ji hrát pouze 5 minut
Aplikace je velmi zábavná! Je to dobré, když se nudíte...ale...ten úložný prostor...pro tuto aplikaci jsem musel smazat svůj instagram.
Goat Simulator Szimulációs játékok gxss
Když začnu hrát, telefon se přehřeje a zdá se, že to určitě praskne
Už jsem si koupil kozí dolary. Ale kozí buck se nezměnil (chyba).
Goat Simulator Simulation lqo
V nové aktualizaci nemohu hru ani otevřít Nenávidím tuto hru, pokud čelíte stejnému problému, smažte tuto stupidní hru, kterou jsem dal, jednu hvězdu, protože nemohu dát nulu
Máto moc mb tagže si tuto hru nemůžu stáhnout
Goat Simulator Симулятори wkxu
Object Hunt Казуални yxy
Můžeme mít novou aktualizaci jako u moře Aktualizace Nové skiny jako: Humr Koza Chobotnice Koza Falešný Žralok koza Korál Disguse Koza Nebo Poušť Aktualizace jako: Hypnotizovat koza Had Koza Jedovatá koza Rychlý pavouk Koza Ozbrojená koza
mužeš skákat po malý mapa a dělat i docela vtipný, ale deset let starý kraviny. všude gde du zakopnu a celou vteřinu čekam než se zvednu a muže zas běhat. hra se nedá roztáhnout na celou obrazovku, takže má rozměr asi 3:4 což vadí na širším telefonu 21:9, bohužel se špatně ovládá. hru moc neznám, asi ji už deset let nikdo neřeší.
Prostě mě to baví, je dobře propracovaná někdy se to divně bugne ale jinak 10.10
Neukládá se pokrok
Tvrdé klepání je v Goatville v podstatě nemožné. Usnadněte si to.
tato hra se stahuje tak pomalu, ale je velmi zajímavá a zábavná a můžete se také změnit úplně všechno, ale zbytek je stále zamčený
Když jsem to hrál naposledy, mapa města a školy byla zdarma, teď jen goatville, dávám tomu méně než 1 hvězdičku a nenávidím to.
Tato hra je super😁😁😁😁😁;-)
Tato hra je zábavná, ale pro více lidí, kteří si ji mohou stáhnout, jsou úrovně zdarma
Úplně nejlepší je jak tam trsaj
na mém druhém telefonu to funguje, ale proč to nefunguje v tomto? vždy to říká "nelze se připojit k serveru". Opravte to
Je. do hrozné. Nedoporučuji to
;-; Nemohu to stáhnout, protože proto jsem dal 2 hvězdičky ;_;
Dokážete opravit, že zem je pryč, je těžké se hýbat a bolet to mozek
Je to skvělá hra nic proti nemám ale 500MB je na mobilní aplikaci strašně moc :/
když to začalo, říkalo se, že se nemůžu připojit k serveru, a když si koupím zpět do školy a když se zobrazí reklama, vyhodili mě ze hry a některých dalších modů
Hra se nenačte. Spustím hru, zobrazí se obrazovka načítání a spadne.
Je to dobrá hra ale mohli by jste tam přidat nějakou mapu zdarma alespoň jednu.jinak dobrá hra
Je to nejhorší hra, znovu načtěte hru, budu sledovat reklamu a nenačte se, znovu ji nainstaluji a plýtvám svou mincí a stále se neukáže, budu hrát v sobotu
Je to opravdu skvělé, ale někdy to trochu děsí, protože když jsem šel, NPC chodilo s červenýma očima a to je děsivé, takže jsem nehrál 1 rok, ale když se přihlásím zpět do všech NPC s červenýma očima
Hra byla lepší, když byly goat city bay a buck to school zdarma, ale líbí se mi, jak můžete používat kozy z balíčků DLC v normální hře nebo jiných DLC a jak můžete balíčky DLC odemykat pomocí kozích babek a přidáním kozí balíčky, ale ehm... Jedno slovo: Mikrotransakce
vykopne mě to pokaždé, když to načtu TAKÉ OBJEVNÉ!!!!!!!! Ale pořád zábava.
Je to moc dobrá appka až na ty divný lidi, kteří se chovají jako paka😂
Tato hra je vynikající. Ale mapy by měly být zdarma, je to bezplatná hra, což znamená, že vše by mělo být zdarma. Mám téměř plné postavy, ale abychom získali všechny postavy, měli bychom si koupit mapy. Udělejte si prosím mapy zdarma
Hrál jsem tuto hru, když jsem byl mladší a byla skvělá, takže jsem si ji stáhl znovu, abych viděl, jak závadná a špatná byla, a jen se náhodně zavře, opravte hru, bývala tak zábavná
Hbbbh Ti je tam jen
Je to dobrý na zabavení
Přidejte do této hry ještě 1 mapu. V mém druhém mobilu jsem dohrál celou hru, ale chce to ještě jednu mapu, takže plz přidejte ještě 1 mapu k této hře. Bude to ještě lepší. A opravte chyby.
Nejde mi stáhnout😞.
Není to špatné ale je to celkem o ničem 🙂