Post by eldaytolomel on Feb 18, 2022 12:51:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Charge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Charge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler puan arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Charge 2022 version ▞▞▞
Giriş yapılamıyor
Heroes Charge Igranje uloga svuk
Hergün yeni bir bug'dan çıkıyor, güncellemeler bu şikayetlere uygun değil. Desteğe ait ekran görüntüsü göndermek diyor çöken ekran görünümü nasıl alıyım.
Bu oyun bi harika dostum
çok güzel oyun
Pekala, en iyisi değil sooooooooooooo ya ben Beğenmedim =<
Daha ileri gitmek için sizi satın almaya zorlayan başka bir p2w oyunu. Bir şeyler almaya zorlanmadan oynayabileceğimiz bir oyun var mı? Ve lütfen beni Farmville 2 ülke yaşamına başlatmayın, uyarıda bulunun, bu oyunda anahtar satın almadan daha fazla ilerleyemezsiniz.
Bir numara
Bizi bir dizi seviyeden geçirmeden önce, kullanıcıların ayarları değiştirmesine izin vermeyi gerçekten düşünmelisiniz. Ses efektlerinden hoşlanmıyorum ve hemen kapatamamaktan rahatsız oldum. Harika bir ilk deneyim değil. Özellikle çalarken müzik akışı yaptığım için sadece sesi kısmak istemiyorum.
Bu oyunu seviyorum ama aynı zamanda mevcut olmayan bilgisayarımda da oynamak istiyorum. Umarım yakın zamanda olur.
Burada çalıntı karakterler eskiden oynuyordum ve süperdi şimdi tekrar indirdim ve oyun çirkin olmuş asla bi daha oynamam
türkçe dil
Oyun güzeldi ama simdi oyundan atıyor sinirlendim
Oyun iyi. Sınırlı kahramanlar almak için öğütmeye veya ödemeye aldırmıyorum. En kötüsü, o ucool'un hataları onları asla düzeltmek istemedi.
Oyun genel olarak p2w ama ücretlendirme Türkiye'ye okul puanları ve oyun oynamak için okuldan gelen oyundan gelen galip'in mekanikleri düzgün olmayan tam zaman sonunda bitirilebilir.
Beş para harcamaz zor elmas biriktiriyoruz asıldığından bi düzgün kahraman yapmıyorsunuz ne ayetlerinize oynayanlara düzgün kahramanları ile uğraşmıyorsunuz
oynamak için para ödemek zorundasın
Oyunun kendisi harika bir oyun ama müşteri hizmetlerinin kolayca geri vermesi gereken şeyleri kaybetme konusunda sorunlarla karşılaşıyorsunuz. Ekran görüntüleri ile bile yapmıyorlar. Oyun parçalarını kullanır veya kaybedersiniz ve asla yardımcı olmazlar. Ben ve diğer insanlar aynı sorunların çoğunu yaşadık. Hala umursamıyorlar. Harika oyun ama korkunç müşteri hizmetleri.
Başladığınızda biraz dikkat edin ama bir süre sonra derinleşmeye ve gerçekten eğlenceli olmaya başlar.
Harika bir oyun yapımcılarının ellerine sağlık
iyi
Oyun iyi ama oğlu tarifesinde var şu an (02.03.2016) kaç oyuna giremiyorum!
Kesinlikle çöp kullanıcı arayüzü. Neredeyse ilk kez bir kodlayıcının var olan her varlığı tek bir uygulamaya nasıl koyacağını çözmüş gibi. Kendinize bir iyilik yapın ve zamanınızı boşa harcamayın.
Heroes Charge משחק תפקידים mebh
Oyun iyi de cok acımasız para konusunda
Çok eğlenceli ve bunun için çok para harcamanıza gerek yok ve yine de ilerleyebilirsiniz
216. Sunucu ne zaman acilcak ?
Neden bu oyunu sık sık çökertiyorsunuz? Oyunu oynarken arada durun. Oyun arasında her durduğunuzda, oyunu yükseltin, hatayı kaldırın, ardından size 5 puan verecek *
Beğenenin
Reklamlardaki oyunlarla yerel olarak yetiştirilmeyen insanlar için ne bilip de sadece reklamlarda kullananlar
Gerçekten kötü bağlantı
Cooking Dream Rekreacyjne top
Acilma sorunu var !!!
Telefon ile satin alma varmi nasil aliyoruz ?
Oyunu seviyorum ama ondan nefret ettiğim tek şey sürekli çökmesi. Tavuk yemeği oyununu oynarken, bana 30'un üzerine 30 ekstra veren orta sandığı seçtim, yani toplamda 60 sonra kahramanlarımı seçtim ve birdenbire havuz yok diyor ve seçtiklerim kayboluyor. Orada sahip oldukları herhangi bir olay, eğer ben savaşırsam otomatik olarak kapanır ve geri gelmek zorunda kalır ve can sıkıcı olur.
bkliorum ama gzl bir oyuna bnzio <3 :3
çok. tavsiye. Ederim💀
bu oyunda çok kolay bir hikayesi var ve bu ame SUCK reklamlarının bununla hiçbir ilgisi yok ama her şeyden önce iyi bir oyun
güncellenmiyor amk
Şu anda oyun, savaşırken karakterleri savaşta görememekte hata veriyor ve bulmaca aşamaları hiç görünmüyor. Bazı butonlar, daha fazla beceri puanı satın almak veya karakterlerin seviyesini yükseltmek için xp iksirleri kullanmak gibi çalışmıyor... bu yüzden 2 yıldız veriyorum.
Fazla güzel değil
Son güncellemeden oyun çok donuyor bekliyoz olaye sonra için
En az altı haftadır güncelleme almadım. Ve o zamandan beri sende bir tane olduğunu biliyorum. Her zaman "aç" veya kaldır diyor. Benim için buna bakar mısın lütfen? Uzun zamandır hazine avı bölüm 6'yı bekliyordum zaten seviye 82
英雄無畏 Heroes Charge 角色扮演 vgh
Oyun eğlenceliydi. Sonra onu güncellerler ve her zaman donar, onları yükseltmek için kahramanlarınızı ve diğer birkaç sorunu seçmenize izin vermez. Bunu onlara bildirirsiniz ve parayı geçerler ve size ekran görüntüleri ve videolar çekmenizi veya oyunu yeniden başlatmanızı söylerler. Benim bir aptal olduğumu mu düşünüyorlar? Yaptığım ilk şey buydu. Lanet olası işlerini yapmaları gerekiyor.
Güç için ödeme yapın.. Optimize ettikleri tek şey, tüm mikro işlemleri için ödeme sürecidir. Bir destek talebi gönderin ve bir düzeltme yerine aptalca bir soru alın. Kopyala yapıştır yanıtı size UCool'un ne tür bir şirket olduğunu söylemelidir. Açıkça görülüyor ki bu oyunla ilgili inceleme botlamaları yapılıyor..
Mükemmel!
Korkunç oyun kararlılığı, her güncellemeden sonra oyuncuların kaynaklarını kaybetmeye devam etmesine neden olan birçok hata ortaya çıkıyor
5☆ incelememi geri çekiyorum. Sürekli hatalar var, bu oyuna para harcarsanız, rekabeti sürdürmek için harcamaya devam etmeye hazır olun. Daha fazla güç için karakterleri yükseltmek için yeni bir dış görünüm özelliği uyguladılar. Bir aksaklık nedeniyle oldukça fazla güç kaybettim. Videoda vardı. Hatalı olduğunu kanıtlamak için 3 kez çoğalttı. Bana yanlış bir şey olmadığını söylediler. Hemen hemen tembeller ve müşteri hizmetleri hakkında bir **** vermiyorlar. Sadece güçlü kalmak için daha fazla para harcıyoruz. Acınası. tavsiye etmem!
Ise yaramaz zaman kaybi
Eski adam amk