Post by eldaytolomel on Feb 18, 2022 13:06:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Balerina Ema ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Balerina Ema IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neograničene kristale ▞▞▞
▞▞▞ Balerina Ema 2022 version ▞▞▞
Super igra!
Toliko volim ovu igru mogu li napraviti još jednu ovakvu igru, molim te, ova igra je prije čovjeka i oni bi mogli naučiti djecu kako plesati i sve, ali ako ne želite napraviti još jednu, javite mi, ali molim vas napravite još jedna toliko volim ovu igricu da je svi trebate probati zove se pričajuća mačka Emma i stvarno je fina radi sve, a također da ja toliko volim ovu igru mogu li napraviti još jednu tako slatku
Možete li napraviti ništa u tajicama.
Mrzim što ima kvar, ali nekako zabavno
Dao sam ovoj igri pet zvjezdica Volim je ne daju mi reklame I dalje mi se sviđa ova igra 😃😃😌😃😉🧐😉😉
Kako nevjerojatna igra! Balerina je lijepa mačka i savršena za ples <3
Ne želite preuzeti aplikaciju na sve načine, ne želite izgubiti podatke ☹️😤😤😤😤😤😤☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️ ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
Igra je super ali prestaje dok igram
Super je samo mi. Nije baš kao super igra nego je za ⭐⭐⭐⭐ ZVJEZDICE. ALI NEMAM NIKAKVIH ZAMJERKI...
Ova igra je ružna 😔 i puno jeza
U redu
Emma balerina je dobra igra, ali se uopće ne otvara, a ja imam vaše druge igre i rade. Kad pročitam komentare promjena bit će ponovno instaliran. Hvala😘Ostanite na sigurnom😷.
Odlična igrica
Odlična igra
Samo mu daj 3 zvjezdice jer nisi ni to, ali meni se ipak sviđa pa mi se zato ne sviđa puno pa dajem 3 zvjezdice
Zašto toliko dugo. Ali volim to 😷🤓👯😠😡
Govoreći Emma je dobra balerina.
말하는 고양이 Emma – 발레리나 캐주얼 게임 kks
😇😘😙😍😗😻💝💘💗👍🎊🎉🎀🎂🎁🎆🎇🏆💥
Volim igru puno više od pričanja Angela🥰💯❤
Cool igrica😆😆😆
Slatka je igrica, ali može li mi itko objasniti zašto su, dovraga, vražje oči u dječjoj igrici?! Pustio sam svoju nećakinju da ovo igra samo da bi ona vrisnula od užasa kad je vidjela đavolje oči. Ovo nije nešto što stavljate u igru koja se prodaje za DJECU!
Talking Cat Emma Ballerina Vabaajamängud uaqz
Prekrasna aplikacija, ali ovo je dosadno,
igra je zapravo lijepa, ali stvar me boli poput razgovora s Tomom ili
Odlična je prilika za ove igre Pint o tome je da je jako dobra i obrazovana za djecu i uči djecu lekciju kako raditi balet djeca vole dolinu ponekad je jako dobra i educira djecu neka znaju kako se brinuti stvari i kako učiniti stvari koje je moguće
Predobra igra oduševljena sama👏👏👏
Stvarno je dobra igra ♥️
Igra nije glatka
Mluvící Kočka Emma Balerína Pro příležitostné hráče tsgo
Ova se aplikacija ponekad zatvori čim je otvorim, ali je zabavno igrati se.
Sviđa mi se, ali reklame.
Kako to misliš pričati Angela je glupa Emma je loša balerina ona je loša balerina i mrzim je molim te popravi ovo jer je pokvarena i to je najgora igra koju nikad neću vidjeti molim te popravi ovu užasnu igru i zaostaje za trećom vrijeme koje mrzim nije ono što vjerujem da je igra ozbiljna i nije razlog zašto mi se sviđa ostatak sposobnosti pa popravi ovo stvarno i vjerovat ću da volim razgovarati s Angelom, ona je puno bolja nego pričati Emma pa će Emma balerina biti greška pa mrzim to UGH!!!!!
Naic igra
Rodye
Dobro za djecu
Sjajna igra, jako mi se sviđa, tako slatka i prekrasna postavka
Igre dosadne i loše
😤😤😒😒😞☹☹☹☹☹☹☹☹
Igra i grafika su dobre i sjajne.
Energija joj prebrzo nestaje
Kakva dosadna igra@😤😤😤
1. aplikacija griješi 2. aplikacija ima PREVIŠE oglasa! Ali čak je i Tho još uvijek dobar!
Ne igrajte ovu igru jer ima stalkera u očima dajte joj bilo kakve zvjezdice žao nam je što je na vijestima da postoji stalker u očima ako vidite stalkera u očima izbrišite je kada vidite stalkera što brže kako možeš
Igra je stvarno super
Ova igra se ne igra
Savršeno hvala za vaše igre🌏❤️
Strike Force- 1945 War Аркады mten